Ivanović blizu klupe Bačke

Izvor: Mondo, 26.Maj.2017, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanović blizu klupe Bačke

Bivši trener ČSK Čelareva, Napretka i Vojvodine blizu je preuzimanja kluba iz Bačke Palanke.

Foto: MONDO/Milutin Vujičić

OFK Bačka je ove sezone zadržala superligaški status, a u narednu takmičarsku godinu ulazi i sa većim ambicijama i, prema svemu sudeći, sa novim trenerom na klupi.

Zoranu Govedarici je pre nekoliko dana istekao ugovor sa klubom sa "Vave", a novi trener Bačke >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << biće Dragan Ivanović (47) koji se okvirno dogovorio sa predstavnicima ovog kluba, potvrđeno je našem portalu iz više izvora.

Sve bi trebalo da bude rešeno do 1. juna do kada bi Ivanović trebalo da reši neke stvari sa svojim prethodnim klubom Vojvodinom.

Dragan Ivanović je trenersko ime stekao u ČSK Čelarevu, selu koje je na desetak kilometara od Bačke Palanke, a nakon decenije rada u ovom klubu prošlog leta je stigao u Napredak sa kojim je "gurao" do četvrte pozicije na superligaškoj tabeli.

Put je Ivanovića na zimu potom odveo u Vojvodinu, sa kojom je potpisao ugovor na pet godina, ali se zadržao svega stotinu dana pre nego što su se rastali početkom aprila.

OFK Bačka je ove godine bila debitant u Superligi, a Dragan Ivanović će biti treći stručnjak na klupi ovog tima u "elitnom" rangu takmičenja posle Spasoja Jelačića i Zorana Govedarice.

(Milutin Vujičić - MONDO)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.