Izvor: Blic, 27.Jul.2023, 19:30

IMA LI PRAVDE? Za brutalno prebijanje i smrt starca kod Bačke Palanke NIKO NEĆE odgovarati, jer su ubice DECA! Na meti tužilaštva njihovi roditelji i to zbog sasvim druge stvari!

Dečaci stari 10 i 13 godina koji su u Tovariševu 14. aprila mučki prebili Todora Šunjku (75) i tom prilikom naneli mu teške telesne povrede od kojih je posle tri meseca agonije preminuo i dalje su na slobodi a kako za "Blic" kažu u Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu, "postupak je još uvek u toku i u fazi je prikupljanje potrebnih obaveštenja".
Pogledaj vesti o: Bačka Palanka

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

MALOLETNICI PRETUKLI STARCA NA SMRT! Zločin koji je potresao Srbiju preti da ostane bez konačnog epiloga jer su ubice DECA?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2023

Epilog slučaja još uvek je neizvestan...Dečaci stari 10 i 13 godina koji su u Tovariševu 14. aprila mučki prebili starca (75) i tom prilikom naneli mu teške telesne povrede od kojih je posle tri meseca agonije preminuo i dalje su na slobodi a u Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu kažu kao...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.