Izvor: Beta, 18.Dec.2019, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hapšenje zbog 'skidanja crne magije' za 70.000 evra

 Policija je uhapsila tri osobe sa područja Bačke Palanke i Novog Sada zbog sumnje da su prevarom iznudile 70.000 evra od državljanke Srbije koja živi u inostranstvu kako bi je "zaštitile od crne magije", saopšteno je danas.Osumnjičeni su da su obećali da će pomoći toj ženi da reši zdravstvene i porodične probleme, a ona im je zauzvrat, "za tri meseca, preko različitih kompanija za transfer novca, uplatila oko 70.000 evra".Uhapšeni su S.A. (30) i R.P. (43) sa područja Bačke Palanke i LJ.K. (36) iz okoline Novog Sada.
Pogledaj vesti o: Bačka Palanka

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Iznudili 70.000 evra za 'skidanja crne magije', završili sa lisicama na rukama

Izvor: B92, 18.Dec.2019

Novi Sad -- Policija je uhapsila tri osobe sa područja Bačke Palanke i Novog Sada zbog sumnje da su prevarom iznudile 70.000 evra...Sumnja se da su novac iznudili od državljanke Srbije koja živi u inostranstvu kako bi je "zaštitile od crne magije", saopšteno je danas...Osumnjičeni su da su obećali...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.