Gužve na graničnim prelazima, koristite alternativne

Izvor: Vesti-online.com, 21.Avg.2016, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gužve na graničnim prelazima, koristite alternativne

Na graničnim prelazima Horgoš i Kelebija čeka se oko dva časa, pa se vozačima savetuje da za ulazak u Mađarsku koriste prelaz Bački Breg, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Kako je saopšteno, samo za putnička vozila otvoreni su i prelazi Horgoš dva, Bajmok, Bački Vinogradi i Đala.

Za ulazak u Hrvatsku savetuje se granični prelazi Šid, Bačka Palanka ili Sok, jer su na Batrovcima >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << takođe duge kolone i višečasovna čekanja.

Na ostalim prelazima nema zadržavanja dužih od 30 minuta.

AMSS je saopštio i da će danas od 18 časova doći do obustave saobraćaja na putu Požega-Užice kod Ariljske petlje, kao i na putu koji od Martinaca vodi ka Lačarku.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gužve na graničnim prelazima između BiH i Hrvatske

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Avg.2016

BANJALUKA - Na graničnim prelazima na izlazu iz BiH prema Hrvatskoj pojačana je frekvencija vozila, a čekanja su duža od jednog sata, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske...Vozila čekaju do sat vremena na prelazima Doljani, Prisika, Ivanica i Osoje, dok su na prelazima Velika Kladuša,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.