Izvor: Blic, 16.Avg.2022, 07:52

Festival ekološkog pozorišta za decu i mlade uskoro u Bačkoj Palanci

Pod sloganom "Kretanje", ove sedmice, od četvrtka 18. do nedelje 21. avgusta, biće održano 28. izdanje Festivala ekološkog pozorišta za decu i mlade u Bačkoj Palanci. FEP ove godine ukazuje na nekoliko važnih tema kojima je zajedničko kretanje, a među kojima su izbeglička kriza, ekološka kriza, putovanje i pokret, i upravo o svim ovim tema govoriće se kroz bogat program.
Pogledaj vesti o: Bačka Palanka

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Festival ekološkog pozorišta za decu i mlade od 18. avgusta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Avg.2022

28. Festival ekološkog pozorišta za decu i mlade biće održan pod sloganom "Kretanje" od 18. do 21. avgusta u Bačkoj Palanci, najavili su organizatori...Ovogodišnja manifestacija ukazuje na nekoliko važnih tema, kojima je zajedničko kretanje, kao što je izbeglička kriza, ekološka kriza, putovanje...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.