Eksluzivno za Vesti: Policajcu iz Bačke Palanke dileri prete smrću

Izvor: Vesti-online.com, 15.Maj.2017, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksluzivno za "Vesti": Policajcu iz Bačke Palanke dileri prete smrću

Suspendovani policajac Dalibor Karanović, koji je smenjen sa dužnosti inspektora za droge u Bačkoj Palanci, jer je navodno loše postupao prilikom privođenja sina Zvezdana Jovanovića, osuđenog da je ubio premijera Zorana Đinđića, dobio je pretnje preko društvenih mreža, ali ni posle tri nedelje niko ne vodi istragu, niti je iko od onih koji su mu pretili saslušan.

Osim preko profila mlađeg Jovanovića >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sa Instagrama i Fejsbuka, Karanoviću su stigle pretnje i sa nepoznatih brojeva telefona.

Kako nezvanično saznaju "Vesti", Karanović je prijavio pretnje u lokalnoj policijskoj stanici, međutim kao da ništa nije ni prijavio.

Eksluzivanu priču sa Daliborom Karanovićem koji je pripremio B. Đokić  pročitajte u izdanju "Vesti" za utorak 16. maj.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Nastavak oštre polemike DS-SNS-MUP o suspendovanom policajcu

Izvor: N1 televizija, 15.Maj.2017

Da li je policajac Dalibor Karanović iz Bačke Palanke suspendovan zato što je to od ministra policije tražio Zvezdan Jovanović ili zato što je prekoračio svoja ovlašćenja prilikom privođenja sina čoveka osuđenog za ubistvo Zorana Đinćića - to pitanje i dalje izaziva oštru polemiku na...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.