Dečaci posle nastave hteli da siluju devojčicu: Detalji užasa u Bačkoj Palanci, maloletnici (11) nasrnuli na tinejdžerku (14)

Izvor: OkRadio.rs, 01.Mar.2020, 02:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečaci posle nastave hteli da siluju devojčicu: Detalji užasa u Bačkoj Palanci, maloletnici (11) nasrnuli na tinejdžerku (14)

O svemu je obavešten Centar za socijalni rad, kao i Više javno tužilaštvo u Novom Sadu, a policija je pronašla izgrednike Bačkopalanačkoj policiji prijavljeno je da su dvojica dečaka uzrasta 11 godina pokušala da siluju tri godine stariju devojčicu. Četrnaestogodišnjakinja je, srećom, uspela da se odbrani od napasnika, ali je tada lakše povređena, baš kao i njena sestra koja joj je pritekla u pomoć.   Sve se, kako nezvanično saznajemo, dogodilo na ulici, kada su dvojica dečaka, posle nastave u školi, prišli devojčicama. Jedan od njih gurnuo je učenicu i ona je pala na travu, a onda joj je, navodno, pretio da će je...
Pogledaj vesti o: Bačka Palanka

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.