Božović: Od državnog interesa da Stefanović podnese ostavku

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Maj.2017, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Božović: Od državnog interesa da Stefanović podnese ostavku

Poslanik Demokratske stranke (DS) Balša Božović izjavio je danas da je državni interes da ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović podnese ostavku zbog suspendovanja policajca Dalibora Karanovića u Bačkoj Palanci.

Božović je na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije rekao da je potrebno hitno otvoriti istragu o vezama Stefanovića sa osuđenim za ubistvo Zorana Đinđića, Zvezdanom Jovanovićem jer je "očigledno" da je Jovanović "naređivao" >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Stefanoviću.

"Zvezdan Jovanović je očigledno naređivao Nebojši Stefanoviću šta da radi, kadrirao je po policiji, a Stefanović je zajedno sa svojim saradnicima očigledno nameštao, podmetao lažne dokaze kako bi optužili časnog srpskog policajca Dalibora Karanovića", istakao je poslanik DS-a.

On je kazao da osim političke traži i krivičnu odgovornost Stefanovića.

Božović je rekao da je zaplena narkotika u oblasti gde taj policajac radio sada nula i da je od državnog interesa da se Karanović vrati na posao.

Zamenik šefa poslaničke grupe Srpske napredne stranke Vladimir Orlić odbacio je navode Božovića ističući da Božović iznosi besmislice i da bez ikakvih dokaza optužuje ministra.

Karanović je suspendovan pošto je priveo Jovanovićevog sina jer nije imao ličnu kartu.

Pre odluke o suspenziji, Zvezdan Jovanović je poslao pismo Stefanoviću i tražio od njega da "zauzda besne pse iz redova MUP-a u Bačkoj Palanci" i da mu ne diraju porodicu.
Pogledaj vesti o: Bačka Palanka

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Božović: Od državnog interesa da Stefanović podnese ostavku

Izvor: Beta, 22.Maj.2017

Poslanik Demokratske stranke (DS) Balša Božović izjavio je danas da je državni interes da ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović podnese ostavku zbog suspendovanja policajca Dalibora Karanovića u Bačkoj Palanci.Božović je na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije rekao...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.