Voz iskočio iz šina i pao na put: Poginuo vozač kamiona FOTO

Izvor: B92, 16.Okt.2023, 16:27

Voz iskočio iz šina i pao na put: Poginuo vozač kamiona FOTO

Vozač kamiona poginuo je kada je voz iskočio iz šina i srušio most, izbacujući ugalj i oštećene vagone preko auto-puta u blizini Puebla u Koloradu.

Portparolka kancelarije šerifa okruga Pueblo Gejl Perez navela je da nije bilo drugih vozila u nedeljnoj nesreći na lokaciji 183 kilometra južno od Denvera, preneo je AP.

Navodi se da su objavljene fotografije i video-zapisi na kojima se vidi delimično srušen most preko međudržavne magistrale, a ispod njega >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kamion, kao i razbacani vagoni i tovari uglja koji prekrivaju i delove auto-puta.

Američki predsednik Džozef Bajden trebalo je danas da poseti Pueblo, odnosno CS Vind, najveću svetsku fabriku za proizvodnju energije od vetra, ali je samo nekoliko sati pre polaska odložio putovanje, kako bi ostao u Vašingtonu i fokusirao se na sukob na Bliskom istoku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na B92...






Povezane vesti

NESREĆA U KOLORADU Voz iskočio iz šina i PAO NA PUT, poginuo vozač kamiona (VIDEO)

Izvor: Blic, 16.Okt.2023

Vozač kamiona poginuo je kada je voz iskočio iz šina i srušio most, izbacujuci ugalj i oštecene vagone preko autoputa u blizini Puebla u Koloradu, saopštile su danas vlasti.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.