(VIDEO) JEZIVE SCENE NA AUTOPUTU! Automobil udario u PLAFON tunela, poleteo kao na igrici - vozač čudom ostao NEPOVREĐEN

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2022, 11:26

(VIDEO) JEZIVE SCENE NA AUTOPUTU! Automobil udario u PLAFON tunela, poleteo kao na igrici - vozač čudom ostao NEPOVREĐEN

Nadzorne kamere ispred tunela Borik snimile su neverovatan prizor.

Slovačka policija objavila je svojevremeno na Fejsbuku snimak na kom se vidi kako automobil marke "BMW" prilazi tunelu i lagano skreće u desnu stranu.

Automobil se pre ulaza u tunel popeo na betonsku ogradu i doslovno uleteo u tunel.

Tada je vozilo udarilo u plafon tunela, da bi potom pao na točkove. U BMW-u se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nalazio samo 44-godišnji vozač koji je prošao bez većih povreda.

Nisu objavili koji je tačno uzrok nesreće, ali poznato je samo da je alkotest bio negativan. Članak je izvorno objavljen 2018. godine, ali prizor koji je zabeležen i dan-danas izaziva nevericu.
Pogledaj vesti o: Autoput,   BMW

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.