Ukrao pogrebna kola sa sve pokojnikom, pa se provozao autoputem

Izvor: OkRadio.rs, 28.Feb.2020, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukrao pogrebna kola sa sve pokojnikom, pa se provozao autoputem

Lopov u Kaliforniji je ispred crkve u Los Anđelesu, ukrao vozilo pogrebne službe, ne sluteći ko mu je suvozač. Vozilo je bilo parkirano ispred grčke pravoslavne crkve u Pasadeni, istočno od Los Anđelesa. Pogrebnik je odneo jedno telo u crkvu i pred njom ostavio automobil s upaljenim motorom, navodi policijska uprava grada.   Lopov je iskoristio taj trenutak i odvezao se u autu u kome je bilo još jedno telo.   U poruci na Tviteru, šerifova kancelarija je pozvala kradljivca da vrati pokojnika.   Lopov je brzo uhapšen, jer se na autoputu sudario sa drugim vozilom. Pokojnik je ostao na sigurnom, u kolima.   SUV stolen...
Pogledaj vesti o: Grčka,   Twiter

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ukrao mrtvačka kola sa pokojnikom ispred pravoslavne crkve pa imao udes

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Feb.2020

LOS ANĐELES - Jedan muškarac ukrao je mrtvačka kola sa tijelom ispred grčke pravoslavne crkve "Saint Anthony" u Los Anđelesu, javljaju lokalni mediji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.