Udarao u šta je stigao na autoputu

Izvor: OkRadio.rs, 16.Sep.2013, 21:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udarao u šta je stigao na autoputu

Državljanin Srbije (27) uhapšen je jer je probio rampu graničnog prelaza Bajakovo, ne zaustavivši se na neredbu policije, i potom jurio autoputem prema Zagrebu. Hrvatski mediji objavili su da ga je policija prisilno zaustavila nedaleko od Lužana, na autoputu Beograd-Zagreb, a 27-godišnjak je pritom zadobio lakše povrede, prenosi Beta.   Vozač vozila Audi sa regidtracijama Srbije projurio je oko 10:45 autoputem, a prethodno je oštetio graničnu rampu na ulazu u  Hrvatsku, kao i nekoliko vozila, saobraćajnih znakova i čunjeva.    
Pogledaj vesti o: Audi

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Državljanin Srbije automobilom probio rampu na graničnom prelazu

Izvor: Blic, 16.Sep.2013

Državljanin Srbije (27) uhapšen je danas pošto je probio rampu graničnog prelaza Bajakovo, ne zaustavivši se na naredbu policije, i potom jurio autoputem prema Zagrebu...Hrvatski mediji objavili su da ga je policija prisilno zaustavila nedaleko od Lužana, na autoputu Beograd-Zagreb, a 27-godišnjak...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.