UŽAS! SRPKINJU (18) OTEO POSLODAVAC: Evo kako se tinejdžerka SPASLA

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2022, 14:41

UŽAS! SRPKINJU (18) OTEO POSLODAVAC: Evo kako se tinejdžerka SPASLA

Državljanin Bangladeša (39) uhapšen je 30. septembra zbog sumnje da je oteo tinejdžerku (18) iz Srbije, koja je bila zaposlena u njegovoj firmi u italijanskom gradu Trstu.

Kako prenose lokalni mediji, otmičar je posle smene ponudio Srpkinji da je poveze kući u mesto Linjano Pineta, ali je nastavio autoputem u nepoznatom pravcu.

- Devojka ga je molila da je pusti, ali je on nije poslušao, već je nastavio da je vozi dalje od kuće.

- Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ona je uspela da pošalje nekoliko poruka drugarici, kojoj se požalila da je na autoputu s poslodavcem protiv svoje volje.

Njena drugarica je potom pozvala policiju.

Otmičar je, videvši policijsko vozilo, dao gas i nastavio da beži.

Međutim, patrola ga je sustigla i zaustavila, nakon čega je uhapšen.

- Ispričala je da joj je nudio i novac za usluge koje je uvek odbijala.

- Ostala je zaposlena u njegovoj firmi samo zato što joj je neophodan novac za život, dodaje sagovornik.

Policija je zaplenila mobilni telefon osumnjičenog i u njemu pronašla poruke koje dokazuju da je uznemiravao svoju radnicu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.