U udesu kod Bačke Topole stradao Turčin

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jul.2017, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U udesu kod Bačke Topole stradao Turčin

Jedna osoba je izgubila život, a tri su povređene u saobraćajnoj nesreći koja se noćas oko jedan sat dogodila na autoputu Novi Sad - Subotica, kod Bačke Topole, kada je putnički automobil "audi" iz još neutvrđenih razloga sleteo sa kolovoza, rečeno je Tanjugu u MUP-u.

Turski državljanin na licu mesta podlegao je povredama, a u subotičkoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Opštoj bolnici, lake telesne povrede konstatovane su još dvema osobama.              

 Jedan putnik iz vozila "audi" austrijskih registarskih oznaka zadobio je teške telesne povrede.
Pogledaj vesti o: Audi,   Turska

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jeziva saobraćajka na auto-putu za Novi Sad: Muškarac POGINUO na licu mesta, tri osobe povređene!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jul.2017

Jedna u kritičnom stanju..Jedna osoba je izgubila život, a tri su povređene u saobraćajnoj nesreći koja se noćas oko jedan sat dogodila na autoputu Novi Sad - Subotica, kod Bačke Topole, kada je putnički automobil "audi" iz još neutvrđenih razloga sleteo sa kolovoza, rečeno je u MUP-u...Turski...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.