Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Mar.2009, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Vinkovcima umrla Beograđanka sinoć povređena u saobraćajki

ZAGREB - U opštoj bolnici u Vinkovcima danas je preminula tridesetsedmogodišnja državljanka Srbije B. N. iz Beograda, koja je sinoć teško povređena u saobraćajnoj nesreći na autoputu Beograd - Zagreb kod Županje.

Kako je saopšteno iz vukovarsko-sremske policijske uprave, B. N. se automobilom kretala iz smera Zagreba prema Beogradu i u jednom momentu je izgubila vlast nad vozilom marke "škoda" beogradske >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << registracije, probila zaštitnu ogradu i sletela s autoputa u odvodni kanal.

Vozilo i teško povređenu ženu su tek tri časa nakon nesreće našli radnici Hrvatskih autocesta, nakon čega je prebačena u bolnicu u Vinkovcima, gde je preminula.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.