Izvor: Blic, 18.Jul.2011, 09:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troje Turaka poginulo u nesreći kod Mihajlovca

Troje turskih državljana poginuli su u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se noćas dogodila na autoputu Beograd-Niš kod Mihajlovca, rečeno je Tanjugu u Upravi saobraćajne policije.

Nesreća se dogodila na području Smedereva, istakli su u Upravi saobraćajne policije.

Kako prenose elektronski mediji, vozilo "folksvagen pasat" nemačkih registarskih oznaka izgubilo je kontrolu, nekoliko puta se prevrnulo i izletelo sa autoputa, a na licu mesta su poginuli dva muškarca i jedna žena, koji su turski državljani.

Saobraćaj na autoputu nije bio u prekidu, a istraga će utvrditi uzrok ove teške nesreće, prenose elektronski mediji.
Pogledaj vesti o: Autoput Beograd-Niš

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Turci poginuli kod Mihajlovca

Izvor: Mondo, 18.Jul.2011

Troje turskih državljana poginuli su u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila na autoputu Beograd-Niš kod Mihajlovca, na području Smedereva rečeno je u Upravi saobraćajne policije.

Nastavak na Mondo...

Troje Turaka poginulo u nesreći kod Mihajlovca

Izvor: Studio B, 18.Jul.2011

Troje turskih državljana poginuli su u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se noćas dogodila na autoputu Beograd-Niš kod Mihajlovca, rečeno je Tanjugu u Upravi saobraćajne policije. ..Nesreća se dogodila na području Smedereva, istakli su u Upravi saobraćajne policije...Do nesreće je došlo...

Nastavak na Studio B...

Poginuli turski državljani

Izvor: RTV Pink, 18.Jul.2011

Tri državljana Turske poginula u udesu u blizini Smedereva. . . Tri turska državljanina E.T. (66),D.T. (56) i E.T. (35) poginula su rano jutros u saobraćajnoj nesreći na autoputu Beograd-Niš kod Mihajlovca blizu Smedereva, rečeno je. agenciji Beta u MUP-u.

Nastavak na RTV Pink...

Za 18 dana poginulo 34 ljudi

Izvor: Press, 18.Jul.2011

Brže od života - Troje turskih gastarbajtera nastradalo juče kod Smedereva kada je njihov „pasat" izleteo sa autoputa. Najčešći uzrok nesreća prevelika brzina

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.