Treća sezona krimi serije Most - vikendom na RTV

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Avg.2018, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Treća sezona krimi serije "Most" - vikendom na RTV

Od subote, 1. septembra, Radio-televizija Vojvodine počinje sa prikazivanjem treće sezone višestruko nagrađene krimi serije Most (Bron-Broen, 2015) koja će se emitovati subotom i nedeljom od 20.05 na našem Prvom programu.



Dugačak osam kilometara, most Oresund je potpuno fascinantan. Na površini je to dvosmerni autoput, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << a ispod je železnica s ultrabrzim vozovima. Ovaj most povezuje Dansku i Švedsku, tačnije Kopenhagen i Malme. A scenarista Hans Rozenfeld dosetio se da na to zdanje smesti početak radnje serije – "Most".

Treća sezona nastavlja se u duhu sličnom prvim dvema sezonama, sa izmenom u redovima protagonista. Sagin nekadašnji partner Martin je uhapšen, pa ona prvo kratko sa izvesnim Haleom Tomsonom, a onda sa Henrikom Sabroem.

Privatni životi se prepliću sa profesionalnim, neke slučajeve briljantno razrešavaju, u nekima dolazi do katastrofalnih grešaka.

U istom pomalo mračnom maniru, uz odmerenu dozu napetosti i humora, serija zadržava sočan, realistični ton kojim su likovi obojeni.

Snimljena je i američka verzija serije, koja se dešava na granici sa Meksikom.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.