Izvor: CrnaHronika.rs, 05.Avg.2011, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teška nesreća kod Vranja

Jedna osoba je poginula, a šest je povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na autoputu kod sela Pavlovac u opštini Vranje. Kako saznaje RTS, vozač 'pežoa' prešao je na suprotnu stranu i direktno se sudario sa 'folksvagenom'.U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na autoputu kod sela Pavlovac u opštini Vranje, jedna osoba je poginula, a šest je povređeno.
Izjava Bebe Kanjački
'Povređeni su zbrinuti u bolnici u Vranju, još uvek je u toku dijagnostika, za sada se zna da su dve osobe teže povređene, a četiri lakše', rekla je Beba Kanjački iz Zdravstvenog centra Vranje.
Nesreća se dogodila jutros u 6.10 časova. Kako RTS saznaje, vozač 'pežoa' je prešao na suprotnu stranu kolovoza i direktno se sudario sa 'folksvagenom'.
Povređeni su prebačeni u bolnicu u Vranju. Saobraćaj se, od Vranja ka Bujanovcu, preusmerava na regionalni put preko Zlatokopa i Davidovca, kažu u Auto-moto savezu.
Ilustracija, Izvor: rts.rs
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na CrnaHronika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jedna osoba poginula u saobraćajnoj nesreći kod Vranja

Izvor: Studio B, 05.Avg.2011

Svi povređeni u jutrosnjoj saobraćajnoj nesreći kod sela Pavlovac zbrinuti su u Zdravstvenom centru Vranje, od kojih su dve osobe zadobile ozbiljnije povrede, izjavila je Tanjugu referent za odnose sa javnoštuću tog centra Beba Kanački...U toku je dijagnostika, zbog čega nije moguće preciznije...

Nastavak na Studio B...

DECA ČUDOM OSTALA ŽIVA!

Izvor: Kurir, 06.Avg.2011, 08:07

VRANJE - Izbegli smrt! Jednogodišnjeg dečaka i četvorogodišnju devojčicu samo je čudo spaslo od pogibije u stravičnom udesu kod Vranja! Dvoje mališana prošlo je s lakšim..VRANJE - Izbegli smrt!..Jednogodišnjeg dečaka i četvorogodišnju devojčicu samo je čudo spaslo od pogibije u stravičnom...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta CrnaHronika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta CrnaHronika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.