Stravičan udes u Nemačkoj, bus pao u provaliju

Izvor: Mondo, 30.Dec.2014, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stravičan udes u Nemačkoj, bus pao u provaliju

Najmanje četiri osobe su poginule, a 40 povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas na autoputu A4 u istočnom Hesenu.

Putnički autobus obrušio iz nepoznatih razloga u provaliju duboku oko 50 metara, javljaju nemački mediji.

Autobus je bio pun penzionera i, uglavnom starijih osoba, koje su krenule iz pokrajine Rajnland-Pfalc za Lajpcig, gde je trebalo da proslave >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Novu godinu.

Autobus se, izgleda, više puta prevrnuo tokom pada u provaliju, gde je na zemlju pao ponovo na točkove, javljaju mediji.

Zamenik šefa Hrišćansko-demokratske unije Julija Klekner i šef pokrajinske vlade Rajnland-Pfalca Malu Drajer su izjavile saučešće porodicama nastradalih, prenose mediji.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

RADIOAKTIVNO: Najveća nuklearka u Evropi "curka"

Izvor: Mondo, 30.Dec.2014

"Curenje" radijacije ponovo je detektovano u NE Zaporožje u Ukrajini, najvećoj nuklearki u Evropi. Radijacija 16 puta veća od dozvoljene...Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock..O novom nuklearnom incidentu u Ukrajini, matičnoj zemlji čuvene katastrofe Černobilj, mediji su obavešteni preko "krtica"...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.