Srpski putnici povređeni u nesreći

Izvor: B92, 16.Jan.2012, 23:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski putnici povređeni u nesreći

Zagreb -- Na autoputu Zagreb-Split, kod mesta Perković, večeras se dogodila saobraćajna nesreće u kojoj su povređene dve žene i dvoje dece, državljani Srbije.

Kako je saopštila šibensko-kninska policijska uprava, nesreća se desila nakon što je vozačica koja je upravljala vozilom "tojota" češke registracije u smeru ka Splitu izgubila kontrolu nad vozilom i izletela s autoputa, koje se nakon nekoliko prevrtanja zaustavilo 50-ak metara od autoputa.

Mediji izveštavaju da su povređene 34-godišnja žena, njene dvogodišnje bliznakinje i 25-godišnja dadilja, svi državljani Srbije. Sve one prebačene su u šibensku bolnicu.
Pogledaj vesti o: Toyota

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Povređene četiri Srpkinje u udesu u Hrvatskoj

Izvor: Mondo, 16.Jan.2012

Četiri državljanke Srbije, od kojih dve dvogodišnje devojčice, povređene su večeras u saobraćajnoj nesreći na autoputu Zagreb-Split.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.