Srbin na hrvatskom auto-putu vozio 230 km/h

Izvor: S media, 11.Jul.2012, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbin na hrvatskom auto-putu vozio 230 km/h

Hrvatska policija juče na autoputu A3 Zagreb-Lipovac policijskim presretačem uhvatila u prekoračenju brzine 44-godišnjeg srpskog državljanina koji je Audijem jurio 230 kilometara na sat i 40-godišnjeg bugarskog državljanina koji je papučicu gasa na svom BMW-u "stisnuo" do 248 kilometara na sat, iako je ograničenje brzine na hrvatskim auto-putevima 130 kilometara na sat.

Tragedija na moto-skupu: >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Izboli mladića jer ih je prskao vodom

Mrtvu devojku neko ostavio u grmlju i pobegao? (FOTO)

Srpskom i bugarskom državljaninu uručene su prekršajne prijave, naplaćene su im novčane kazne i izrečena zaštitna mera zabrane korištenja međunarodne vozačke dozvole na području Republike Hrvatske u trajanju od 12 mjeseci.

(Index)

Foto:thinkstockphotos
Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.