Izvor: Vostok.rs, 31.Jan.2014, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snežna mećava u Americi odnela 12 života

31.01.2014. -

Život u južnim američkim državama Džordžija, Luizijana, Misisipi, Južna Karolina i Alabama paralisale su snežna mećava i hladnoća. Palo je do 25 cm snega, a temperatura na pojedinim mestima do minus trideset.

Nevreme je odnelo najmanje 12 života. Zaustavljen je saobraćaj na mnogim autoputevima. Samo za jedan dan registrovano je oko 1.500 saobraćajnih nesreća. Otkazano je više od 1.700 letova. U nekim gradovima su zatvorene škole, kancelarije i administrativna zdanja.

Nacionalna garda učestvuje u likvidaciji posledica snežne stihije.

Izvor: Glas Rusije, foto: EPA    
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

SAD predlažu sastanak lidera država Arktika

Izvor: Vostok.rs, 31.Jan.2014

31.01.2014. -..Mogućnost održavanja sastanka lidera država Arktičkog regiona predlažu na razmatranje SAD. Ovakav samit, prema mišljenju Vašingtona, može biti organizovan na proleće 2016. godine povodom 20 godina osnivanja Arktičkog saveza, u koji ulaze Kanada, Danska, Finska, Island, Norveška,...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.