Slovenac, Crnogorac i Bosanac se trkali na autoputu... Svi kažnjeni

Izvor: Vesti-online.com, 10.Apr.2014, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slovenac, Crnogorac i Bosanac se trkali na autoputu... Svi kažnjeni

Vest počinje kao vic: Sreli se na autoputu Slovenac, Crnogorac i Bosanac i rešili da vide ko je brži. A šta se onda desilo? Trku za "veliku nagradu Jugoslavije" prekinula je hrvatska policija i svoj trojici odrezala novčanu kaznu i zabranu upravljanja vozilom od godinu dana na teritoriji Hrvatske.

Policija prekinula trku za "veliku nagradu SFRJ"

Trkače su hrvatski presretači zaustavili na autoputu kroz Liku. Prvi je zaustavljen 45-godišnji Slovenac, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << koji je "golfom" vozio 224 kilometra na sat, zatim 33-godišnji Crnogorac u "audiju", kojem je brzinomer "stao" na 246 km/h. Posle njih je "opelom" projurio, pa je zaustavljen i 55-godišnji državljanin BiH, pri brzini od 242 kilometra na sat.

 

Sva trojica vozača kažjena su novčano i izrečena im je zabrana upravljanja vozilom B kategorije na hrvatskoj teritoriji u narednih 12 meseci.

 

Ako je za neku utehu, Crnogorac može da se hvali da je bio najbrži. Ima dokaz od hrvatske policije, a tu je i pečat ako neko posumnja.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.