STRAŠNA saobraćajka kod Obrenovca: Poginuo muškarac, vatrogasci izvukli povređenog mladića

Izvor: Večernje novosti, 07.Jul.2020, 22:13

STRAŠNA saobraćajka kod Obrenovca: Poginuo muškarac, vatrogasci izvukli povređenog mladića

Jedna osoba je poginula, a jedna je povređena u saobraćajnoj nesreći na autoputu "Miloš Veliki", kod izlaza za Obrenovac Jedna osoba je poginula, a jedna je povređena u saobraćajnoj nesreći na autoputu "Miloš Veliki", kod izlaza za Obrenovac. Sudarili su se automobil "Mercedes", koji je vozio 68-godišnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << turski državljanin i kamion kojim je upravljao Nikola S star 29 godina. Nakon kontakta, oba vozila sletela su sa kolovoza i prevrnula se pored puta. Turčin je preminuo na licu mesta, a Nikolu su vatrogasci spasioci izvukli iz kamiona. Istraga je u toku. (pink.rs)

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prve fotografije sa mesta teške nesreće kod Obrenovca (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 08.Jul.2020, 00:25

U saobraćajnoj nesreći koja se u utorak dogodila na autoputu "Miloš Veliki" kod izlaza za Obrenovac, poginuo je turski državljanin U saobraćajnoj nesreći koja se u utorak dogodila na autoputu "Miloš Veliki" kod izlaza za Obrenovac, poginuo je turski državljanin koji je vozio...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.