Radnici blokirali Autoput

Izvor: Aleksinac.net, 07.Mar.2014, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnici blokirali Autoput

Radnici Betonjerke su uspeli u svojoj nameri i blokirali autoput kod nadvožnjaka.

Sve je krenulo po očekivanom planu. Radnici su se okupili u 11 časova ispred fabrike Betonjerka, gde ih je dočekala policija. Potom su krenuli razgovori.

Sindikalista Goran  Lazarević je policiji predočio plan protesta. Komandir policijskih snaga je u potpunosti objasnio okupljenim radnicima na sve zakonske odredbe i posledice kršenja zakona izlaskom na autoput >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << .

Nakon desetominutnog razgovora dogovorena je blokada autoputa na period od 2 minuta. Radnici su u koloni izašli na autoput. Prisutnim radnicima se obratio Goran Lazarević i objasnio dalje korake radničkog protesta. Protest se nastavlja.

Nekoliko medija je pratilo ovaj skup, radio Aleksinac, RTS,  Blic, Informer i Alo. Novinara ALT-a nije bilo.

Nastavak na Aleksinac.net...






Povezane vesti

Radnici blokirali Autoput

Izvor: JuznaSrbija.info, 07.Mar.2014

Radnici aleksinačke Betonjerke su uspeli u svojoj nameri i blokirali autoput kod Aleksinca.

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.