Izvor: Blic, 29.Dec.2017, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REMEK DELO Da li je ovo najlepši autoput na svetu? (FOTO)

Kina važi za zemlju koju krase mnoge prirodne lepote i arhitektonska čuda koja je čovek stvorio. Ipak, autoput Hepu-Napo, koji se prostire kroz jugozapadnu regiju Guangsi, zaista je poseban.

Betonska konstrukcija predstavlja snažan kontrast gustim šumama i brdima koja je okružuju i stvara predivan prizor kojem mogu da odole samo retki. Štaviše, svetski mediji proglasili su autoput S60 u blizini granice >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << s Vijetnamom jednim od najlepših na svetu.

Iako je na fotografijama iz vazduha često prazan, građen je s mišlju o budućnosti. U najmnogoljudnijoj zemlji sveta živi 1,3 milijardi stanovnika, od čega četrdesetak odsto u ruralnim krajevima.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.