Izvor: Capital.ba, 19.Maj.2019, 07:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijer Sjeverne Makedonije Zoran Zaev rekao je danas na otvaranju autoputa kroz Grdeličku klisuru da je Koridor 10 „istinska evropska vrednost povezivanja i komunikacije“. 0Piše: Beta18. maja 2019. 21.16 Istinomer Zoran Zaev Foto: EPA-EFE/V

Premijer Severne Makedonije Zoran Zaev rekao je danas na otvaranju autoputa kroz Grdeličku klisuru da je Koridor 10 „istinska evropska vrednost povezivanja i komunikacije“. „Tako je kada se radi vredno i posvećeno. Sada će se od Beograda do Skoplja putovati za 3,5 sata“, izjavio je Zaev. Prema njegovim rečima, urađena je jedna od najtežih deonica autoputa a pritom izgleda „moderno“. Premijer Sjeverne Makedonije je rekao da je ovo prilika da se potvrdi veliko prijateljstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << dvije zemlje i da se Sjeverna Makedonija „raduje uspješnih poduhvatima sa svim susjedima. Beta Чланак Premijer Sjeverne Makedonije Zoran Zaev rekao je danas na otvaranju autoputa kroz Grdeličku klisuru da je Koridor 10 „istinska evropska vrednost povezivanja i komunikacije“. 0Piše: Beta18. maja 2019. 21.16 Istinomer Zoran Zaev Foto: EPA-EFE/VASSIL DONEV „Tako je kada se radi vredno i posvećeno. Sada će se od Beograda do Skoplja putovati za 3,5 sata“, izjavio je Zaev. Prema njegovim rečima, urađena je jedna od najtežih deonica autoputa a pritom izgleda „moderno“. Premijer Severne Makedonije je rekao da je ovo prilika da se potvrdi veliko prijateljstvo dve zemlje i da se Severna Makedonija „raduje uspešnih poduhvatima sa svim susedima се појављује прво на INFORMACIJA JE KAPITAL - Capital.ba.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.