Izvor: SEEbiz.eu, 27.Apr.2010, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upravo počeli radovi na severnom kraku Koridora 10

BEOGRAD - "Radovi na izgradnji 108 kilometara leve trake autoputa na kraku saobraćajnog koridora 10 kroz Srbiju, počeli su danas tačno u 12 i 30 minuta", izjavio je ministar za infrastrukturu Milutin Mrkonjić.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Potpisan ugovor za levu traku autoputa na Koridoru 10

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Apr.2010

BEOGRAD, SUBOTICA - Ministar za infrastrukturu Milutin Mrkonjić potpisao je danas ugovor sa predstavnicima konzorcijuma domaćih građevinskih firmi, predvođenih Preduzećem za puteve (PZP) Beograd, koje su pobedile na tenderu za izgradnju leve trake autoputa na Koridoru 10, od Horgoša do Novog Sada,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Kreće (sporni) severni krak Koridora 10

Izvor: Mondo, 27.Apr.2010

Radovi na izgradnji 108 kilometara leve trake autoputa na severnom kraku saobraćajnog koridora 10 kroz Srbiju danas su počeli, izjavio je srpski ministar za infrastrukturu Milutin Mrkonjić. Zbog "namešnjanja tendera" direktor jednog od firmi učesnica dao ostavku.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.