Porodica doživela pravi horor na auto-putu: Vikala sam mužu da zaključa vrata...

Izvor: B92, 11.Jun.2023, 11:28

Porodica doživela pravi horor na auto-putu: "Vikala sam mužu da zaključa vrata..."

Po povratku kući, četvoročlanu porodicu maltretirali su motociklisti na autoputu.

Mladu porodicu sa dvoje dece na putu kući uznemiravala je grupa motociklista na prilazu A8 u Sarlandu u Nemačkoj.

Vraćali su se u Sachsen-Anhalt kada ih je iznenada okupiralo 40-50 motora. Vozači obučeni u crno sa crnim šalovima odmah su opkolili automobil i počeli da im trube.

"Tada su nas maltretirali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i usporavali. Terali su nas da stanemo na sporednoj traci autoputa. Vikala sam mužu da odmah zaključa vrata vozila", rekla je supruga policiji.

Cela situacija ih je jako uznemirila, a tek tada je počelo pravo maltretiranje. "Neki vozači su sišli sa motora, rekli nešto jedni drugima i prišli nam. Onda su počeli da lupaju po staklima. Bili smo jako uplašeni, posebno deca", rekla je ona.

OSim što su im blokirali put, jedan od bajkera ​​je izvadio i vatreno oružje. Nagnula sam se ispred svog muža jer sam mislila, ako ga upucaju u glavu – nikada nećemo pobeći odavde“, rekla je ona.

Muž je ipak uspeo da upali automobil, ali grupa biciklista ih je i dalje pratila. U jednom trenutku su odlučili da krenu drugim izlazom, a porodica je ceo slučaj prijavila policiji, koja još istražuje slučaj, prenosi časopis Feniks.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

FILMSKA SCENA, ALI HOROR FILM: 50 maskiranih bajkera opkolilo i napalo porodični auto sa dvoje dece

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2023

Supružnici i njihovo dvoje dece vraćali su se kući kada su videli oko 50 motociklista kako im prilazi, a onda su počeli problemi..Scena koja se nedavno dogodila jednoj nemačkoj porodici dok se vozila autoputem kod Sarbrikena liči na triler, kada su njihovu porodicu opkolili motociklisti. Supružnici...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.