FILMSKA SCENA, ALI HOROR FILM: 50 maskiranih bajkera opkolilo i napalo porodični auto sa dvoje dece

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2023, 18:07

FILMSKA SCENA, ALI HOROR FILM: 50 maskiranih bajkera opkolilo i napalo porodični auto sa dvoje dece

Supružnici i njihovo dvoje dece vraćali su se kući kada su videli oko 50 motociklista kako im prilazi, a onda su počeli problemi

Scena koja se nedavno dogodila jednoj nemačkoj porodici dok se vozila autoputem kod Sarbrikena liči na triler, kada su njihovu porodicu opkolili motociklisti. Supružnici i njihovo dvoje male dece vraćali su se kući kada su videli da im se približava gotovo 50 motociklista.

- Nisu bili prepoznatljivi jer su imali naočare >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za sunce i šalove. Pojavili su se kada smo bili na jednoj raskrsnici. Hteli smo da promenimo traku i uključili smo žmigavac. Jedan od motociklista nam je čak dao znak rukom da prođemo - rekla je žena (33).

Kako prenosi Feniks Magazin, makon što su upravo to uradili, počeli su problemi. Žena je ispričala kako su ih motociklisti opkolili i trubili, a zatim počeli da usporavaju sve dok porodica nije bila prinuđena da se zaustavi na sporednoj traci autoputa.

- Vikala sam mužu (36) da odmah zaključa vrata auta. Neki vozači su sišli sa motora, rekli nešto jedni drugima i prišli nam. Onda su počeli da lupaju po prozorima. Bili smo jako uplašeni, posebno deca - nastavila je žena, navodeći da je jedan od bajkera ​​pokazao i oružje.

Da bi zaštitila svog muža, 33-godišnja žena se nagnula ispred njega.

- Nagnula sam se pred muža jer sam mislila, ako ga upucaju u glavu - nikada nećemo pobeći odavde, rekla je žena.

Na kraju, porodica je odlučila da ide polako. Suprug je pokrenuo vozilo, a motociklisti su krenuli za njima. Ipak, na kraju su motociklisti skrenuli na jednom izlazu sa autoputa.

Na sledećem odmorištu porodica je odmah obavestila policiju. Policajci sada tragaju za počiniocima uz pomoć fotografija sa kamera.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.