Poginuo Leskovčanin na Starom autoputu kod Grabovnice

Izvor: juGmedia, 26.Maj.2015, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo Leskovčanin na Starom autoputu kod Grabovnice

LESKOVAC – Leskovčanin star 65 godina poginuo je danas na starom autoputu u blizini Leskovca u sudaru pikapa i kamiona inostranih registarskih tablica.

Tragedija se dogodila oko 16.45 časova u blizini regionalne sanitarne deponije Željkovac.

Leskovčanin se nalazio volanom pikapa.

Lakše povrede zadobio je još jedan muškarac. Taj deo puta blokiran je za saobraćaj jer se očekuje dolazak istražnih organa.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LE: Poginuo u sudaru sa kamionom

Izvor: B92, 26.Maj.2015

Jedna osoba je stradala oko 16.45 sati u saobraćajnoj nesreći na starom autoputu Leskovac-Guberevac, kod mesta Željkovac, potvrdio je portparol PU u Leskovcu...Osim toga, Boban Zdravković iz policijske uprave je istakao da je u sudaru dva teretna vozila kamiona i pikap-a vozač pikap-a, muškarac...

Nastavak na B92...

Leskovčanin poginuo na starom autoputu kod Grabovnice

Izvor: JuznaSrbija.info, 26.Maj.2015

Leskovčanin star 65 godina poginuo je danas na starom autoputu u blizini Leskovca u sudaru pik-apa i kamiona inostranih registarskih tablica...Tragedija se dogodila oko 16.45 časova u blizini regionalne sanitarne deponije Željkovac...Leskovčanin se nalazio volanom pik-apa...Lakše povrede zadobio...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.