OPREZ zbog najavljenog snega

Izvor: Mondo, 18.Mar.2018, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPREZ zbog najavljenog snega

Pad temperature sa snegom od vozača zahteva oprez, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Foto: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac

Pošto će biti još hladnih dana, AMSS podseća vozače na obaveznu upotrebu zimske opreme koja je u ovakvim uslovima kada ima snega, leda i poledice neophodna.

Oprezna vožnja biće neophodna zbog moguće poledice, preko planinskih prevoja i u višim predelima, ali i na ostalim putevima gde je kolovoz vlažan. Takođe i na putevima >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << koji vode kroz stenske useke i klisure jer su kao posledica ovakvih naglih promena vremena, česti odroni.

Od juče je u potpunosti normalizovan saobraćaj na autoputu Niš – Leskovac, kod Doljevca.

Na deonici Kruševac - Đunis, zbog izlivanja reke Južna Morava na obe kolovozne trake u mestu Đunis, na snazi je zabrana saobraćaja.

Nema dužih zadržavanja na naplatnim stanicama, kao ni na našim graničnim prelazima



Izvor: YouTube/Auto-moto savez Srbije AMSS


Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.