AMSS: Potreban oprez zbog moguće poledice i vlažnih kolovoza

Izvor: Beta, 18.Mar.2018, 10:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Potreban oprez zbog moguće poledice i vlažnih kolovoza

Auto moto savez Srbije saopštio je danas sa je na putevima u Srbiji potreban oprez zbog moguće poledice preko planinskih prevoja i u višim predelima, ali i na ostalim putevima gde je kolovoz vlažan.AMSS je upozorio i da su zbog promena vremena na putevima kroz stenske useke i klisure česti odroni.Prema informacijama "Puteva Srbije" nema zadržavanja na naplatnim stanicama na putevima u Srbiji.Prema podacima granične policije na putničkim terminalim na graničnim prelazima zadržavanja su do 30 minuta.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oprez zbog najavljenog snega

Izvor: RTS, 18.Mar.2018

Pad temperature sa snegom, koji se očekuje već tokom noći, od vozača zahteva oprez, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije. . Pošto će biti još hladnih dana, AMSS podseća vozače na obaveznu upotrebu zimske opreme...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.