Izvor: Blic, 03.Mar.2024, 12:28

OGROMNA STENA PALA NA PUT I SMRSKALA KAMION! Neverovatan snimak se širi internetom: Vozač je preživeo ludom srećom (VIDEO)

Odron kamena na autoput u peruanskom okrugu San Mateo de Huančor, u Huaročiriju, uništio je nekoliko vozila i potpuno smrskao jedan kamion. Neverovatan snimak se širi društvenim mrežama. Na sreću, ogromne stene nisu izazvale ljudske gubitke, samo su oštećena vozila.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jeziva scena u Peruu: Ogromna stena se sručila na dva vozila i skroz ih smrskala VIDEO

Izvor: B92, 03.Mar.2024

Odron kamena na auto-put u peruanskom okrugu San Mateo de Huančor, u Huaročiriju, uništio je nekoliko vozila i potpuno smrskao jedan kamion...Neverovatan snimak se širi društvenim mrežama. Na sreću, ogromne stene nisu izazvale ljudske gubitke, samo su oštećena vozila...Klizište je nanelo znatnu...

Nastavak na B92...

Svi se pitaju jedno

Izvor: Piplmetar.rs, 03.Mar.2024

Đ. Đ. . .. Video, koji je zabeležila kamera oštećenog kamiona, pokazuje silinu udara ogromne stene koja se srušila na put, podižući oblak prašine i šljunka .. Kamere su snimile šok trenutak kada, ogromna stena pada na put u peruanskom okrugu San Mateo de Huančor, u Huaročiriju,...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.