Izvor: Piplmetar.rs, 03.Mar.2024, 23:30

Svi se pitaju jedno

Đ. Đ.


Video, koji je zabeležila kamera oštećenog kamiona, pokazuje silinu udara ogromne stene koja se srušila na put, podižući oblak prašine i šljunka

Kamere su snimile šok trenutak kada, ogromna stena pada na put u peruanskom okrugu San Mateo de Huančor, u Huaročiriju, uništavajući nekoliko vozila i potpuno razbijajući jedan kamion.
Neverovatan snimak se brzo proširio društvenim mrežama, a svedoci ovog zastrašujućeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << događaja odahnuli su nakon objave da u jezivoj nesreći nije bilo ljudskih žrtava.
Vozač kamiona je preživeo ovaj incident što mnogi opisuju kao potpuno čudo.
Ominous rock slide in San Mateo de Huanchor, Peru on March 2, 2024. Fortunately everyone survived. pic.twitter.com/eITY9pBX7w— Massimo (@Rainmaker1973) March 3, 2024
Kako se može videti na snimku, ogroman deo stene sa velike visine i još većom brzinom, srušio se na kamion podižući oblak prašine i šljunka.
Postoji sumnja da su nedavne jake kiše u regionu mogle doprineti destabilizaciji tla, što je možda i dovelo do ovog odrona.
(Telegraf.rs)


Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381
64 8939257
(WhatsApp / Viber / Telegram).
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja
pogledajte uputstva na stranici Uslovi
korišćenja.
Više sa weba
Priče sa Weba

Najnovije iz rubrike Zanimljivosti
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.