Navijač u Brazilu poginuo na autoputu

Izvor: Sportal.rs, 20.Okt.2014, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijač u Brazilu poginuo na autoputu

Utakmica brazilskog fudbalskog prvenstva između Palmeirasa i Santosa imala je tragičnu uvertiru. Kako prenose inostrani mediji 21-godišnji navijač Palmeirasa podlegao je povredama je kada ga je udario automobil na autoputu. Još tri osobe su povređene, dve koje su udarene automobilom i jedna koja je ranjena iz pištolja.

Prema policijskom izveštaju navijači Palmeirasa su pokušali da zaustave autobuse sa navijačima Santosa, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << a prilikom napada koristili su kamenje i drvene motke. Tom prilikom je i došlo do tragedije. U pritvoru su zadržane četiri osobe. Utakmica je kasnije odigrana, a pobedio je Santos sa 3:1.

Inače, od 1988. godine u navijačkim sukobima u Brazilu stradalo je više od 200 navijača.

(Foto: Beta/AP `Photo/Keystone,Urs Flueeler)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.