Ubijen navijač Palmeirasa

Izvor: Press, 20.Okt.2014, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijen navijač Palmeirasa

Brazilska policija saopštila je danas da je jedan navijač fudbalskog prvoligaša Palmeirasa ubijen u sukobu sa pristalicama Santosa.
Kako prenose svetske agencije, 21. godišnji navijač pregažen je automobilom, kada je zajedno sa nekolicinom navijača Palmeirasa pokušao da napravi zasedu na autoputu za dva autobusa koji su prevozili navijače >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Santosa u Sao Paulo.

Tom prilikom, četvorica navijača su hopspitalizovani, uključujući jednog sa prostrelnom ranom.

Policija je saopštila da su navijači Palmeirasa kamenovakli autobuse sa pristalicama Santosa, a veruje se da je tom prilikom jedan od njih ranjen iz vatrenog oružja.

Policija je uhapsila četvoricu navijača, a dva sata je držala u blokadi put između Santosa i Sao Paula.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Navijač u Brazilu poginuo na autoputu

Izvor: Sportal.rs, 20.Okt.2014

Utakmica brazilskog fudbalskog prvenstva između Palmeirasa i Santosa imala je tragičnu uvertiru. Kako prenose inostrani mediji 21-godišnji navijač Palmeirasa podlegao je povredama je kada ga je udario automobil na autoputu. Još tri osobe su povređene, dve koje su udarene automobilom i jedna koja...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.