Na graničnim prelazima se čeka do 30 minuta

Izvor: Blic, 11.Avg.2010, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na graničnim prelazima se čeka do 30 minuta

Na graničnim prelazima putnička vozila se danas zadržavaju do 30 minuta, a na naplatnim rampama na autoputevima do 10 minuta, saopštio je Auto - moto savez Srbije (AMSS).

Saobraćaj je trenuntno umerenog inteziteta i obavlja se po suvim kolovozima i bez posebnih prekida. U Srbiji, prema podacima Operativnog centra AMSS - a, preovlađuje vedro vreme i očekuje se da će tokom dana biti lepo vreme sa temeperaturama oko 30 stepeni.

Magla smanjuje vidljivost na >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << teritoriji Sjenice i u Požeškoj kotlini, dok sumaglice ima na širem području Kikinde i u Vranjskoj kotlini.

Vozačima se savetuje da izbegavaju duža putovanja tokom najtoplijeg dela dana.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.