Na Gradini putnička vozila čekaju 90 minuta, na Preševu 40 minuta

Izvor: B92, 08.Jul.2023, 07:54

Na Gradini putnička vozila čekaju 90 minuta, na Preševu 40 minuta

Sezona putovanja i godišnjih odmora u dane vikenda donosi veći broj vozila na autoputevima i glavnim putnim pravcima, tada su zadržavanja na granici i najduža.

Ovo je saopštio jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP " Putevi Srbije", na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << granične policije Republike Srbije, na putničkim terminalima na graničnom prelazu Gradina na izlazu se čeka 90 minuta, na Preševu na izlazu 40 minuta, a autobusi 20 minuta, dok se na Horgošu na putničkim terminalima na ulazu čeka 30 minuta.

Teretna vozila na graničnom prelazu Batrovci na izlazu čekaju 60 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Putnička vozila na Horgošu čekaju jedan sat da uđu u zemlju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jul.2023

Putnička motorna vozila na graničnom prelazu Horgoš, na ulazu u zemlju, čekaju jedan sat, a na Horgošu dva - 45 minuta, saopštilo je danas Javno preduzeće "Putevi Srbije".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.