NBG: Žena ubijena ispred ulaza u zgradu

Izvor: Prva.rs, 11.Feb.2018, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBG: Žena ubijena ispred ulaza u zgradu

Hitna pomoć je poziv o pucnjavi dobila oko 23:50 časova, a policija je na licu mesta vršila uviđaj, saopštila je portparolka Hitne pomoći Nada Macura, dodajući da je na licu mesta konstatovana smrt.
Žena je ranjena u grudi i ruku, a beogradski mediji su došli do nezvaničnih informacija da su obližnje kamere snimile tok događaja, međutim, ne i lice napadača.
U Kumodraškoj ulici u saobraćajnoj nesreći povređen je muškarac starosti 27 godina oko 20:39 h.
U 20:52h, >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << na autoputu M22 nedaleko od Dobanovaca, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj nije bilo povređenih.
Na uglu uliica Mekenzijeve i Koče Kapetana, oko 4:17 časova, lakše je povređen komunalni policajac u ulozi pešaka, nakon čega je prevezen u Urgentni centar.
Od hroničnih bolesnika, Hitnu pomoć su najviše tražile osobe sa hipertenzijom i asmatičari.
Do 7h , Hitna pomoć je zabeležila 119 intervencija, od kojih 15 na javnom mestu.
Tokom jučerašnjeg dana nije bilo saobraćajnih nezgoda, a Hitna pomoć je zabeležila 123 intervencije, od kojih 30 na javnom mestu.
Izvor: tanjug
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.