Ministarka: Ovo je sjajna godina za Srbiju (VIDEO)

Izvor: Mondo, 16.Avg.2019, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministarka: Ovo je sjajna godina za Srbiju (VIDEO)

Ministarka Zorana Mihajlović, poručila je danas, prilikom obilaska deonice autoputa Obrenovac-Čačak koja će sutra biti puštena u saobraćaj, da je ovo sjajna i važna godina za Srbiju i istakla značaj Koridora 11 za centralni deo zemlje.

Foto: Tanjug/video/printscreen

  "Ovo je jako važna godina za Srbiju, završavaju se određeni autoputevi i počinjemo da gradimo nove", rekla je Mihajlović novinarima.

Ministarka je istakla da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << put Obrenovac - Čačak urađen kvalitetno, uz poštovanje najviših svetskih standarda.

Vučić o autoputu: MILOŠ VELIKI - nema lepše ideje

Istakla je da je Koridor 11 važan i zbog bezbednosti i zaobilaženja Ibarske magistrale, ali i zbog povezivanja gradova u tom delu Srbije.

Izvor: Tanjug

Napomenula je da je, kao i na Koridoru 10, i na Koridoru 11 postoji centralno upravljanje tunelima, koji su opremljeni po svim standardima.

Mihajlović je istakla i da će deonica Surčin - Obrenovac, duga 17,6 kilometara, biti završena, kao što je izvđač i najavio, sredinom decembra.

Deonica od Obrenovca do Čačka duga je 103,6 kilometara.

Mihajlović je rekla i da veruje da će 1. marta naredne godine početi radovi na deonici Novi Beograd - Surčin, i da ćemo za dve godine praktično imati gotov autoput od Novog Beograda do Čačka.

Podsetila je i da su u maju počeli radovi na deonici Preljina - Požega, koja je, kaže, vrlo zahtevna, te dodala da će taj deo puta biti gotov za dve i po godine.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.