Meci pogodili autobus u Juti, nema povređenih

Izvor: B92, 27.Avg.2018, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Meci pogodili autobus u Juti, nema povređenih

Solt Lejk Siti -- Putnički autobus i kamion slučajno su pogođeni iz vaterenog oružja danas na autoputu u Juti, 32 kilometra severno od Solt Lejk Sitija.

Neko je u njihovom pravcu ispalio niz hitaca iz obližnjeg voćnjaka u jutarnjim satima, saopštila je policija.

Tom prilikom niko nije povređen, ali policajci i dalje pokušavaju da utvrde ko je otvorio vatru pet do 10 puta, rekao je zamenik načelnika u kancelariji šerifa okruga Dejvis, Taj Berger, prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << AP.

Istražitelji smatraju da autobus i kamion nisu bili mete hitaca jer su pronašli mesto sa kojeg su, najverovatnije, hici ispaljeni, a sa kojeg osoba koja je pucala nije mogla da vidi put zbog gustog i visokog drveća, rekao je Berger.

Inače, parcela zasađena breskvama, nalazi se usred stambene oblasti, a pored puta 89.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na B92...






Povezane vesti

RAFAL IZ VOĆNJAKA Meci slučajno pogodili autobus u Juti, nema povređenih

Izvor: Blic, 27.Avg.2018

Putnički autobus i kamion slučajno su pogođeni iz vaterenog oružja danas na autoputu u Juti, 32 kilometra severno od Solt Lejk Sitija, kada je neko u njihovom pravcu ispalio niz hitaca iz obližnjeg voćnjaka u jutarnjim satima, saopštila je policija.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.