Meci pogodili autobus u Juti, nema povređenih

Putnički autobus i kamion slučajno su pogođeni iz vaterenog oružja danas na autoputu u Juti, 32 kilometra severno od Solt Lejk Sitija.

Izvor: B92

Ponedeljak, 27.08.2018.

22:45

Meci pogodili autobus u Juti, nema povređenih
Foto: Thinkstock

Neko je u njihovom pravcu ispalio niz hitaca iz obližnjeg voćnjaka u jutarnjim satima, saopštila je policija.

Tom prilikom niko nije povređen, ali policajci i dalje pokušavaju da utvrde ko je otvorio vatru pet do 10 puta, rekao je zamenik načelnika u kancelariji šerifa okruga Dejvis, Taj Berger, prenosi AP.

Istražitelji smatraju da autobus i kamion nisu bili mete hitaca jer su pronašli mesto sa kojeg su, najverovatnije, hici ispaljeni, a sa kojeg osoba koja je pucala nije mogla da vidi put zbog gustog i visokog drveća, rekao je Berger.

Inače, parcela zasađena breskvama, nalazi se usred stambene oblasti, a pored puta 89.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: