Martina Vrbos za SVET: Mislila sam da Vidić radi na naplatnoj rampi!

Izvor: Svet, 27.Apr.2015, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Martina Vrbos za SVET: Mislila sam da Vidić radi na naplatnoj rampi!

Martina Vrbos nije dugo izdržala… Nakon što je na SVET portalu pročitala kritiku dizajnera Saše Vidića vezanu za njen stajling na jednom prestoničkom partiju, oglasila nam se sledećom porukom: “Upravo sam preko vašeg članka saznala da je Saša Vidić modni kritičar. To je baš lepo. Pošto sam se na trenutak zbunila misleći da on radi na naplatnim rampama na autoputu Zagreb Beograd. Nažalost, ne poznajem dečka i ne pratim njegov rad tako da zaista >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ne bih komentarisala niti se osrvtala na njegovu „modnu“ kritiku vezanu za mesto mog prebivališta”, ironično poručuje Martina i dodaje da nema vremena da više ratuje sa kreatorom budući da se sprema za Pink music festival na kojem nastupa sa pesmom “Dilema”. Sada čekamo Vidića!

Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Martina Vrbos za SVET: Mislila sam da Vidić radi na naplatnoj rampi!

Izvor: Scandal.rs, 27.Apr.2015

Martina Vrbos nije dugo izdržala… Nakon što je na SVET portalu pročitala kritiku dizajnera Saše Vidića vezanu za njen stajling na jednom prestoničkom partiju, oglasila nam se sledećom porukom: “Upravo sam preko vašeg članka saznala da je Saša Vidić modni kritičar. To je baš lepo....

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.