Ljimaj tvrdi da je nevin

Izvor: Mondo, 10.Apr.2013, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljimaj tvrdi da je nevin

Nekadašnji ministar transporta i telekomunikacija Kosova Fatmir Ljimaj danas je na suđenju za korupciju prilikom izgradnje autoputeva izjavio da je nevin i da će pobiti sve tačke optužnice.

Suđenje protiv Ljimaja i još šest optuženih za višemilionske prevere počelo je u ponedeljak u Prištini.

Tužilac Euleksa Johanes Pikert optužio je Ljimaja da je bio na čelu organizovane kriminalne grupe koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je primala i davala mito tokom određivanja pobednika višemilionskih tendera za izgradnju autoputeva na Kosovu od 2008. do 2010. godine.

Prema optužnici, oni su na taj način oštetili kosovski budžet za oko dva miliona evra.

I ostalih šest optuženih, među njima dva Ljimajeva brata, šef nabavne službe i dva činovnika iz nekadašnjeg Ljimajevog ministarstva, kao i vlasnik jedne privatne kompanije, takođe su se izjasnili nevinim.

(Beta/Foto: Screenshot)
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Fatmir Ljimaj tvrdi da je nevin

Izvor: Blic, 10.Apr.2013

Nekadašnji ministar transporta i telekomunikacija Kosova Fatmir Ljimaj danas je na suđenju za korupciju prilikom izgradnje autoputeva izjavio da je nevin i da će pobiti sve tačke optužnice. ..Suđenje protiv Ljimaja i još šest optuženih za višemilionske prevere počelo je u ponedeljak u Prištini...Tužilac...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.