Lavina ubila 5 snoubordera

Izvor: Vesti-online.com, 21.Apr.2013, 09:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lavina ubila 5 snoubordera

Pet snoubordera poginulo je u lavini, koja je zahvatila deo nedaleko od skijaške zone u Stenovitim planinama u državi Kolorado. Jedan je preživeo. Policijski zvaničnik lokalne policije Klir Krik Don Kruger veruje da su lavinu najverovatnije izazvali sami snouborderi.

Lavinu najverovatnije izazvali sami snouborderi? (Foto: Ilustracija)

 

 

Spasilačke ekipe su izvadile tela snoubordera iz snežne mase koja se obrušila, a procenjuje se da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << front lavine bio širok 180 metara, rekao je šerif okruga Klir Krik Don Kruger.

 

 

Lavina je uhvatila i šestog snoubordera, ali je on uspeo da se izvuče ispod snežnog pokrivača i zatraži pomoć. Trenutno se ne zna u kakvom je stanju.

 

Sve žrtve su posedovale odašiljače za slučaj lavine, rekao je šerif Kruger.

 

Prema njegovim rečima, lokalne vlasti su "prilično sigurne" da su snouborderi ti koji su izazvali lavinu.

 

 
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Poginulo 5 snoubordera

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Apr.2013

DENVER - Američki zvaničnici izjavili su danas da je u lavini, koja je zahvatila dio nedaleko od skijaške zone u Stjenovitim planinama u državi Kolorado, poginulo pet snoubordera, a da je jedan preživio.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.