Izvor: YU-Build.rs, 22.Avg.2011, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JP “Putevi Srbije”, kao investitor radova na Rehabilitaciji mosta Gazela obaveštava Vas da ...

JP “Putevi Srbije”, kao investitor radova na Rehabilitaciji mosta Gazela obaveštava Vas da će dana 23.08.2011.g. (utorak) zbog postavljanja odvoda kišne kanalizacije na Trolejbuskom mostu, u periodu od 00.00h do 04.00h na snazi biti tri kratke obustave saobraćaja u trajanju do 10 minuta na autoputu E-75 ispod Trolejbuskog mosta u smeru od Šida ka Nišu.

Nastavak na YU-Build.rs...






Povezane vesti

Kratke obustave saobraćaja ispod Trolejbuskog mosta

Izvor: Studio B, 22.Avg.2011

Zbog radova na Trolejbuskom mostu, sutra će od ponoći do četiri sata ujutro doći do tri kratke obustave saobraćaja po 10 minuta na auto-putu E-75 ispod Trolejbuskog mosta, u smeru od Šida ka Nišu, najavilo je preduzeće „Putevi Srbije". ..JP „Putevi Srbije" apeluju na sve vozače koji...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta YU-Build.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta YU-Build.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.