Izmena saobraćaja zbog odrona na auto-putu

Izvor: RTS, 10.Feb.2013, 09:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izmena saobraćaja zbog odrona na auto-putu

Zbog odrona na auto-putu kod Aleksinca, izmenjen je režim saobraćaja ka Beogradu. Saobraćaj između Niša i Aleksinca, u smeru ka Beogradu preusmerava se u brzu traku smera Beograd - Niš, dvosmerno u dužini od 3,5 kilometara.

Kod Aleksinca je proradilo klizište i zemlja se obrušila na auto-put. Zbog radova na otklanjanju odrona na deonici autoputa izmedju Niša i Aleksinca, u smeru od Niša ka Beogradu, izmenjen je režim saobraćaja, saopštilo je jutros Javno preduzeće >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << "Putevi Srbije".

Otvoreni su službeni prolazi i saobraćaj iz pravca Niša usmerava se u brzu traku smera Beograd - Niš, gde će se odvijati dvosmerno u dužini od 3,5 kilometara.

"Putevi Srbije" apeluje na sve vozače i učesnike u saobraćaju da poštuju postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju i povedu računa o uslovima na putu i bezbednosti radnika.

U subotu oko 21 sat odronila se zemlja na deonici auto-puta između Niša i Aleksinca, u smeru od Niša ka Beogradu. 
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odron na auto-putu, izmenjen režim saobraćaja

Izvor: RTS, 10.Feb.2013

Zbog odrona na auto-putu kod Aleksinca, saobraćaj između Niša i Aleksinca, u smeru ka Beogradu preusmerava se u brzu traku smera Beograd - Niš, dvosmerno u dužini od 3,5 kilometara. Raščišćavanje puta još nije počelo. Klizište preseklo i poljski put u ataru sela Aleksinački Bujmir...Odron...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.