Istraga zbog mogućeg problema sa punjenjem baterija kod Hyundaija Ioniq 5

Izvor: AutoBlog, 20.Jun.2023, 00:44

Istraga zbog mogućeg problema sa punjenjem baterija kod Hyundaija Ioniq 5

Američki regulatori za bezbednost automobila istražuju skoro 40.000 električnih vozila “Ioniq 5” kompanije Hjundai zbog mogućeg problema sa punjenjem baterija. Preliminarna istraga Nacionalne uprave za bezbednost saobraćaja na autoputu (NHTSA) dobila je 30 žalbi potrošača u kojima se navodi da je došlo do gubitka ubrzanja, prenosi Rojters. Iz Uprave su naveli da su mnogi vozači prijavili glasno pucanje praćeno upozorenjem na kontrolnoj tabli, te da je odmah usledilo smanjenje brzine, sve do potpunog gašenja vozila, navodi Tanjug. NHTSA je saopštila da je od Hjundaija saznala da je kvar povezan sa integrisanom kontrolnom jedinicom za punjenje koja služi za napajanje oba akumulatora. “Preliminarni pregled pokazuje...
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Hyundai Ioniq 5 – sprovodi se istraga

Izvor: B92, 20.Jun.2023

Američki regulatori za bezbednost automobila istražuju skoro 40.000 električnih vozila "Ioniq 5" kompanije Hjundai zbog mogućeg problema sa punjenjem baterija.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.