Iako je snimljen s 388 km/h najverovatnije će se izvući i neće platiti kaznu…

Izvor: AutoBlog, 12.Jul.2023, 22:43

Iako je snimljen s 388 km/h najverovatnije će se izvući i neće platiti kaznu…

Na belgijskom autoputu je 2022. godine snimljen vozač koji je jurio brzinom od 388 km/h. Automobil je bio Bugatti Chiron. Naravno, ovakva vožnja može da bude pogubna ne samo za vozača, nego i za vozače koji se nađu u blizini. Vožnja takvim brzinama može da ima smrtonosne posledice jer svako malo odstupanje ili neočekivane prepreke mogu da postanu kobne. Kako prenosi Revija HAK, prekršaj je počinjen 2022. godine, a informacija je objavljena tek sada. Zašto? Mediji su uspeli da iskopaju ovu priču iz tajnosti dok ju je belgijska policija s razlogom prikrivala. Naime, čini se da bi vozač mogao da se izvuče bez kazne. Na tom delu autoputa je ograničenje...
Pogledaj vesti o: Bugatti

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Snimljen dok je vozio 388 km/h – verovatno će se izvući bez kazne

Izvor: B92, 13.Jul.2023, 08:33

Prekršaj je počinjen 2022. godine, a informacija je objavljena tek sada. Zašto? Mediji su uspeli da otkriju ovu priču jer ju je belgijska policija sa razlogom zataškavala.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.